Ще избухне ли във властта Троянска война заради Хубавата Лена?Паун Цонев Прословутият пикантен среднощен

...
Ще избухне ли във властта Троянска война заради Хубавата Лена?Паун Цонев Прословутият пикантен среднощен
Коментари Харесай

Паун Цонев: Ще избухне ли във властта Троянска война заради Хубавата Лена?

Ще избухне ли във властта Троянска война поради Хубавата Лена?

Паун Цонев

 

Прословутият пикантен среднощен очерк към парапета с някогашният министър председател и неговата началничка на кабинета е най-малкия проблем на страната. Дори не е никакъв проблем. Луди-млади, както се споделя в родния фолклор.

 

По-обезпокоителното е, че едно свръхамбициозно, момиче към този момент близо две години върти страната на дребния си пръст, нежно окичен с годежен пръстен. 

 

Момиче, което напълно до неотдавна е разнасяло кафета в една именита адвокатска кантора. Но малко по-късно на абордаж се трансферира в политиката и започва да назначава и уволнява министри, зам-министри и шефове на организации. Да написа управнически тактики и закони. Да лети с държавни самолети за срещи с непознати министър председатели и президенти. Да заплашва с есемеси политици, че ще счупи сглобката на собственото сиправителство.

 

Забележителното е, че тя се меси навсякъде без да има никакъв пост и без даже да е депутат!? Днес, да вземем за пример, на договарянията с ГЕРБ/СДС Политическа партия пратили да договаря от тяхна страна само „ институцията “ Лена Бориславова!? Която е застанала против ръководителят на ПГ на ГЕРБ/СДС и зам-председатели на партията...

 

Естествено, афектирани, хората на Борисов скоропостижно си тръгнали. 

 

А върхът на сладоледа е, че медиите постоянно я цитират като институция, въпреки че тя няма никаква служба! Колкото и да е симпатична, въпреки всичко и в живота, и в политиката би трябвало да има някаква обикновена логичност.

 

Като юрист девойката се популяризира с няколко забележителни достижения: да вземем за пример че занесе на основния прокурор доказателства за босовете на проведената престъпност във тип на …разпечатки от Google.

 

Или това, че нейното предложение за промяна на ръководителя на КЕВР, въпреки и официално обективирано ката акт на Народното събрание, бързо-бързо бе оповестено за пративоконституционно.

 

Междувременно тя подаде оставка като депутат пред ЦИК при към този момент конституирано Народно заседание, та се наложи повторно да подава оставка, този път пред Народното събрание

 

Защо харвардските гастрольори на родната политическа сцена разрешиха и разрешават този цялостен парадокс да се разиграва пред очите на нацията и институциите, към момента е мистерия. 

 

Запознати настояват, че в ДБ вече царяла тотална нетърпимост към напористата девойка. С наклонност личностният спор да взриви и изпълнителната власт, крепяща се така и така на магия.

 

Ще избухне ли Троянската война във властта поради Хубавата Лена? Ще я избави ли за следващ път Парис/Кирил?

 

 А какво ще стане със самия него? 

 

Ще бъде любопитно за наблюдение. Стига представлението още веднъж, за шести път, да не приключи пред урните. Този път през август…

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР